Lite mera svar #2

21:47 | October 1, 2014

tror du statistiken kommer höjas eller sjunka?

Min statistik följer nog mer andra bloggare än jag själv :) På den nivån jag bloggar nu är man ett varumärke, inte en statistik siffra. Men självklart har jag mer läsare än jag vågar drömma om. Just nu på plats 8 på bloggportalen med  223 875 klick!

Har du, Awa, Chloé och Nicole en och samma blogg nu? Eller olika?

Vi har självklart alla 4 olika bloggar. Vi är 4 individer & har olika mål. Men vi är starka på samma plattform!

 

Jag har faktiskt aldrig hört talas om the life, men det är säkert bra!

Inte så konstigt att du inte hört nåt om TheLife. Vi lanserades idag!

Den här portalen var såå mycket snyggare!! fan va najs tjejen!!

Wow, tack. I LOVE IT 2 !

Här kanske är en liten “udda” fråga, men vad är dina bästa tips om man vill ha en känd blogg?

Keep up the good work. Kavla upp ärmarna & sprid din blogg. Nischa dig & hitta din grej & det du skriver bra om. Få folk att läsa din blogg, kommentera andras & sprid ditt namn. Bara att du kommenterar här gör iallafall mig nyfiken!

 

Svaren från mig

21:14 | October 1, 2014

Hej Nellie!
Jag undrar vad som kommer bli den största märkbara skillnaden för oss läsare?
Vad är det som kommer att förändras?
Jag har inte riktigt förstått, vad är the life?

Den märkbara skillnaden kommer vara stämningen här på bloggen. Jag känner en otrolig lust till det bloggen just nu & framtidsplanen för den. Jag älskar team känslan & tjejerna på TheLife. Vi är alla egentligen helt olika & det är det som gör det unikt. Jag vart ensam egentligen så länge nu att det här steget kändes otroligt naturligt. Mer skillnad? det kommer ni märka med tiden, men just nu är TheLife lanserad & vi är ett starkt varumärke alla individer & ihop!

bigImage2

Är The Life en bloggportal som
Kommer släppa in andra bloggar också eller är det bara ni fyra som kommer blogga för the life?

Nej, TheLife kommer inte ta in mer bloggar som större portaler. Vi 4 är TheLife.

Jag har nyligen börjat med min blogg igen efter ett uppehåll då jg har haft säkert 4 olika bloggar men aldrig riktigt fastnat vid det men nu har jag tagit upp det då jag har mer åsikter än någonsin nu och vill sprida mina åsikter.
Min fråga är då om du har några tips till att sprida åsikter som man tycker är viktiga och vad jag kan göra för att sprida min blogg och mina åsikter.

Åsikter ska man passa sig för att överexponera. Det kan bli tjatigt att läsa om & jag tror att åsikter är bra – men i lagom dos. Sprid hellre dina åsiktsinlägg lite då & då. Då fångar du upp din publik bredare & starkare. Lycka till!

Hej Nellie! Vilka portaler skulle du rekommendera att blogga på, vilka är bäst enligt dig?

Blogg.se började jag på & känns riktigt bra att lägga sin blogg grund på. Annars devote kanske? Metro har vart en superbra skola för mig, verkligen!

HUr kom du i kontakt med tjejerna? Blev ni bra vänner? Vem har gjort portalen? Hur länge har ni hållt på med att skapa detta?

Jag har världens tyngsta chefer, Christoffer, Eric, Olof & Alex. Under Cube Media Group ligger även Im Next med kända bloggare som Fanny Lyckman, Rami Hanna & caroline Roxy för att nämna några. Även Im active ingår. Här har ni grabbarna…TUNGA!

IMG_9825-980x653

Vems ide var detta att ni skulle börja med The Life of?

Jag fick en förfrågan av teamet & tänkt över det under en lång period. Vägt för mot nackdelar. Pratat med Hanna & Amanda om det & fått allt så sjukt bra planerat för mig. Jag vill ha människor runt mig som lyfter fram mig som person. Inte bara ställer frågan “hur vill du göra”. Jag vill omge mig med proffs & yes…de här killarna är riktigt tunga.

Forts…..kommer

Fråga vad du vill ang mitt blogg portalsbyte & bloggar

14:30 | October 1, 2014

Jag ställer frågan till er fri. Vad vill ni eta om mitt blogg portalsbyte. Har ni frågor om TheLife? Eller är det så att ni kanske står i tankar att byta portal?

Jag hjälper er GÄRNA med all feedback jag kan & lärt mig genom mina 5 år som bloggare.

Alla bloggfrågor svarar jag på ikväll, såklart!

Kan jag, kan ni. Jag hjälper er gärna så gott jag kan!

DSC_0492-490x325

Välkommen till min nya BLOGG!

12:09 | October 1, 2014

Åh jag är så sjukt taggad för att vara här, visa er…mina läsare min splitter nya blogg. Här kommer ni självklart få uppleva samma gamla Nellie med hästar, mode & vänner i fokus. Ni kommer lämna sidan & förhoppningsvis känna samma girlpower känsla som innan. Jag, Awa, Chloe & Nicole är tillsammans TheLife.

Det känns spännande & lite galet. Mene ändå sjukt tryggt att NI, mina älskade bloggläsare är här.

Vi börjar direkt, vad gillar ni designen. Vad tänker ni? Tyck till, jag vill veta. Är ni med eller??

Skärmavbild 2014-10-01 kl. 11.35.59

Jag vill tacka METRO för den här tiden

21:00 | September 30, 2014

Jag glömmer aldrig när jag satt på METROS kontor & blev erbjuden ett bloggkontrakt som va rena drömmen. Jag tog steget & lämnade hästportalen som jag legat på i många år. Jag ville förnya mig själv & gå mot nya utmaningar. Inte ens sekund har jag ångrat mitt beslut & det har verkligen lett till rena drömmen inom chanser i sociala medier.

Jag tror att det hela tiden handlar om att utveckla sitt varumärke & följa dina drömmar. Jag känner mig obekväm om jag sitter fast & jag vill ha människor som är nytänkande runt mig & vill lägga 110% energi på att utveckla mig. Jag är 14 år nu & bloggat i hela 5 år. Jag driver en av Sveriges största bloggar & är yngst i åldern av dem alla.

Mitt nästa projekt har jag suttit i möten som avlöst varann. EN plan har skissas på sen flera månader & jag visste att “Yes, det här vill jag göra”.

Imorgon lanseras Nellie2,0 The Life & jag en en del av det.

Jag vet att ni kommer älska resultatet.

Tack METRO för en grymt lärorik tid på en av Sveriges största tidningar & portaler. Det är dags för mig att gå vidare nu & jag är så sjukt stolt över att imorgon få presentera……..(kika in imorgon)

092