Hett i höst

Hösten närmar sig med stormsteg, och butikerna har reat ut sommarens alla shorts och linnen för att göra plats för härliga och trendiga höstplagg. Äntligen är det dags att ta på sig varma kläder och ge sig ut på en promenad genom staden eller för en varm kaffe på ett mysigt café. Här kommer tips på vad du ska bära hösten 2018.

Detta ska du bära hösten 2018

En av de stora trenderna under hösten är att bära plagg i sammet. Materialet sammet passar att bära både till vardag och till fest. När det gäller sammet ska färgen helst gå i purpur eller mer mot det rosa hållet.

Om vi fortsätter på temat färger är blått den färg som förknippas med hösten 2018. Se exempel på plagg på Metromode.se för att bli inspirerad. Vad gäller den blå färgen kan det vara allt från marinblått till mer ljusare blå toner på alla typer av plagg. Även svart är en färg att använda sig av under hösten 2018. Den svarta färgen går igen i samtliga plagg som visats upp i höstens kollektioner.

Ett måste under hösten är dunjackan. Vill du läsa om fler måsten för hösten 2018, som dock inte värmer lika bra, kan du klicka här. Dunjackan har tagit mycket plats på stora catwalks och bland kollektioner för kända märken. Dunjackan är en trend att älska när temperaturen ute sjunker och vindarna blåser kalla. Modellerna på dunjackorna hösten 2018 är både långa och korta. Inhämta mer inspiration genom att besöka sidan allaannonser.se där du även kan jämföra priser. Ytterligare en trend bland jackor är fuskpäls som vi sett under några år nu. Fuskpälsen kan också bäras i de flesta olika typer av längder. Huvudsaken med pälsen är att den är just i fuskpäls och inte gjord av äkta päls.

Nästa trend som är till för att älska eller hata är puffärmen. Den som levde på 80-talet kan därför vara glad om den sparat sin gamla blus med puffärmar för att återuppliva dessa igen. Puffärmen ses under hösten både i tunnare blusar men även i kappor och jackor.

Det klassiska rutmönstret ses på såväl kostymbyxor som kavajer. Ytterligare en del mönster kommer att dominera modet i höst, här kan du läsa mer om dessa. Rutorna har bland annat tagits till vara på av märken såsom Filippa K och House of Dagmar, i deras höstkollektioner är rutorna en återkommande trend. Nästa mönster som är helt rätt i höst är storblommigt, detta på såväl ytter- och inneplagg. Att blanda dessa mönster är dock inget som verkar vara speciellt hett utan bestäm dig för om du ska satsa på det rutiga mönstret eller det blommiga.

Materialet siden ses bland samtliga kända märken och är definitivt en trend att lägga på minnet under hösten 2018. Materialet siden är dessutom båda bekvämt och svalt att bära under kavajer och liknande. Satsa på en sidenblus och använd en kavaj över för en stilren look.

marinate