Matcha outfits – hela familjen

Hur många gånger har vi inte sett i tidningar och på sociala medier hur kända föräldrar och deras barn så vackert matchar sina outfits? Och vi har kanske blandade tankar kring det, men visst är det lite gulligt?

En del av dem går helt in i det och matchar från topp till tå medan andra endast använder sig av ett eller några plagg som är likadana. Det är nog en fråga om hur bekväm man är och hur mycket man vågar sticka ut ur mängden. För nog kommer man att synas när man som till exempel mamma bär likadana kläder som sin dotter.

Det är otroligt fint när exempelvis mamma och dotter har likadana klänningar, kanske även skor eller väskor. Eller när pappan bestämmer sig för att klä sig och sonen i tuffa kläder, som tröja, byxor och coola skor. Men om man är lite tveksam till att gå all in kan man börja med ett plagg eller en accessoar. Låt säga att föräldrarna och barnet/ barnen har valfria tröjor men likadana kjolar. Även sönerna kan ha detta eller matcha med ett par liknande byxor eller shorts till. Självklart även pappan i huset.

Vill man tona ner det ännu mer kan man endast matcha färgvis och inte själva plaggen i sig. Låt säga att hela familjen bör svarta underdelar och vita överdelar. Då matchar hela familjen utan att vara exakt likadana och ännu en bra sak är att man slipper lägga pengar på exakt likadana outfits.

Inte nog med att det såklart är gulligt om hela familjen eller några ur denna väljer att göra detta är det förmodligen en rolig grej att göra tillsammans med sina barn och bonda lite extra. Man kan även åka och shoppa likadana outfits tillsammans som lite kvalitetstid ihop. Eller såklart via hemsidan kidsbrandstore för att sedan planera in när dessa kläder ska bäras.

Detta med matchande outfits är givetvis något som man kan ha varje dag till vardags. Men det är också en super bra idé till speciella tillfällen så som: Fotografering, fest, kalas, när familjen ska på något roligt och vill ha det lilla extra eller helt enkelt när man ska ha lite kvalitetstid med ett eller flera av barnen. Och då gå in för det fullständigt.

Vi vill understryka att exemplen vi nämnt endast är exempel på hur det kan vara och se ut. Man kan så klart blanda hej vilt, pojkar, flickor, mamma och pappa kan alla ha de exempel vi nämnt och vad man nu önskar. Vill man bara matcha med sin partner går även det utmärkt så klart, man kanske inte heller har några barn. Oavsett situation kan det vara en kul grej att prova med någon. Eller hur?

marinate