Trendiga kläder för herr

På den här sidan har vi hittills delat med oss av en hel del om tips och kunskap kring mode för damer. Därför är det hög tid för oss att gå igenom några trendiga kläder för herrar. Det finns en hel del snygga herrkläder på marknaden och i det här inlägget har vi samlat några exempel.

Skjortor

Något som herrmodet har till fördel är att de flesta plaggen är tidlösa. Ett exempel på ett tidlöst plagg som alltid funkar och är trendigt är skjortan. Det finns en hel del snygga skjortor att välja bland. Nu till sommaren är det till exempel väldigt trendigt att bära skjortor i materialet linne. Linne är ett material som ligger snällt på huden och är svalkande under sommarens varmaste dagar. Till sommaren är det alltid trendigt att bära skjortor som har ett mönster som är inspirerat av sommaren. Till exempel blommor. Det finns många olika skjortor att välja bland till olika priser från olika varumärken.

T-shirts

Ett annat exempel på ett enkelt plagg som funkar till det mesta är T-shirten. Därför är det en bra idé om du köper på dig flera T-shirts i samma eller olika färger. Det finns många olika T-shirts att välja bland. De som går i en enkel, enhetlig färg, de med mönster och de som har en logga tryckt på sig. Det är trendigt bland ungdomar att bära en T-shirt som är i en något större storlek än normalt med ett stort tryck på framsidan. Ett exempel på ett varumärke som gör T-shirts som gärna bärs av ungdomar är Fila.

Byxor

Om det är ett par byxor du ska investera i just nu så är det ett par bekväma, men snygga kostymbyxor. Dessa byxor är både trendiga och enkla att kombinera med andra plagg. Du kan till exempel använda kostymbyxan till en T-shirt för att vara ledigt snygg eller så kan du bära ett par kostymbyxor tillsammans med en skjorta eller en kavaj om du ska vara riktigt uppklädd.

Förutom att du kan bära kostymbyxor är det just nu trendigt att bära mjukisbyxor. En annan sorts byxa som är ständigt aktuell är jeansen. Det finns många olika modeller på jeans att välja bland i olika färger.

Set

Är du ett modelejon som vill vara trendig just nu ska du satsa på att köpa hem ett matchande set. Det finns flera olika matchande set att välja bland. Det finns till exempel kostymer där kavajen och byxan matchar med varandra och som du enkelt kan bära tillsammans eller var för sig om du vill variera dina utstyrslar lite mer. Just nu är det väldigt trendigt att bära kostymer som går i jordnära färger, till exempel grön eller beige. Om du är lite mer djärv kan du välja att bära en kostym i en mer färgglad färg.

Ett annat exempel på ett set som är trendigt just nu är tracksuiten. En tracksuit är lite av motsatsen till kostymen eftersom den anses vara lite mer avslappnad. Tracksuits består av mjukisbyxor och en matchande tunnare jacka till i sportig stil.

marinate