Vårens trendigaste jackor 2021

Äntligen är våren här och temperaturen börja så sakteliga att stiga. Det börjar därför bli dags att hänga undan vinterjackan och fundera på vilken vårjacka du ska investera i. Hos https://www.na-kd.com/sv hittar du mängder med snygga vårjackor i vårens trendiga färger. I deras sortiment hittar du bland annat teddyjackan, långa ullkappor och bikerjackor. Ljusa färger och nyanser är något som vårsäsongen bjuder på och speciellt vitt. Bland vårens modetrender hittar du jackor som ger både en sportig stil till en mer uppklädd och klassigt stil. Både långa och korta modeller på jackor fungerar i år.

Jeansjackan är alltid trendig

Bland vårens jacktrender syns mycket outdoor-inspirerade skjortjackor och anoraks, trenchcoaten, teddyjackor, jeansjackan, skinnjackan och den tidlösa dräktjacka. Den klassiska jeansjackan är alltid trendig men är i vår och sommar är den hetare än någonsin och det är främst den boxiga modellen som är trendigast. Eftersom jeansjackan är en klassiker är det något att satsa på eftersom du kan använda den år efter år. Den quiltade jackan är också en vårfavorit. Denna typ av jacka brukar ofta vara populära att bära på hösten men har nu även blivit en vårjacka. På våren ska jackan helst vara i ljusa färger. Det finns både korta och långa modeller som är quiltade. Är du sugen på att bära en dräktjacka i vår och sommar ska du välja en i färg, gul, rosa, brandgult eller någon annan knallig färg. Du kan styla dräktjacka med ett par jeans eller ett par matchande byxor för en avslappnad stil. Du kan välja en storlek större om du vill att den ska vara mer oversize, vilket är lika snyggt.

Trenchcoaten är en klassiker som aldrig blir omodern

Det är ingen vår utan den odödliga trenchcoaten. En trenchcoat i ljus färg är perfekt på vårkanten. Om du vill kan du välja en modell som har bälte i midjan och spännen runt handlederna. Detta är också en jacka som går att använda år ut och år in. Teddyjackan är något som blivit allt mer populär och en jacka du kan bära i vår. Tänk en krämfärgad teddyjacka i skjortmodell som du kan styla med en hoddie och jeans, väldigt trendigt och snyggt. Vill du ha en liten sportigare stil ska du satsa på en anorak. Det finns många fina modeller i ljusa fräscha färger och material. Det finns många olika varianter på vårjackor och den ena utesluter inte den andra. Du kan ha flera jackor att variera dig med. Men om du ska välja två kan du välja en lång modell som en trenchcoat och en kort modell till exempel en jeansjacka.

marinate